Tuesday, December 6, 2011

mimpi bodoh bodoh -.-

hyeeeeeeeee aku baru bangun tido ni tau tau .sekarang pukul 4.35 tapi tadi dalam pukul 4.15 kut aku bangun . ok good masih sopan lagi aku . sebab time aku bangun masih dalam "timing" solat zohor , lepas asar baru tak boleh tido tau tau . kepada yang suka tido lepas asar tuu eeeee bawak bawak insaf menggucap yee ingat tuhan (cehh aku terasa banyak-.-)

bangun tido tadi aku dah gelabah , sebab dah pukul 4 lebih and aku lupa kasi paan makan ubat . belari aku turun pegi kat paan .

aku : weyh dah pukul berapa ni makan ubat lahh
paan : pukul 6 lah baru makan ubat -.-

eeee buat sakit kaki aku jee belari turun . dah lah aku lapa , chips more aku dah habis pulak . apa aku nak telan ni ??? bukak fridge ada tembikai , haahh balun pelahap sorang kahkah

hahh ni memang minah kepoci nak cerita pasal mimpi tak masuk akal aku -.- tengah hari tadi aku pang pung pang pung kemas dapur sambil masak bubur paan . ceeehhhh hebat tak akak ni ??? ok borang nak jadi laki aku lagi 20 tahun masih ada , agak agak nak isi mintak kat pejabat daerah yee :)) well orang baru bangun tido ni , selagi tak kene pelempang pakai kaki memang suka berangan . *ok kasi lempang satu !! kasi molek molek dehh hahaha

ok sambung cerita , kaki melalut lah aku ni . ok sambung balik , dah pung pang menggendut    mengemas dapur , aku kena hadap si budak betuah tu makan ubat . eeeee mengguap je memanjang time aku tunggu dia sumbat pil tu dalam mulut . banyak betul songeh , nak kerat 2 lah , besar sangat lah . haih aku libas dengan kayu golf budak ni kang -.- nak telan ubat 3 biji pun mengedik . lelaki apa kau ni paan , apahal lah susah sangat telan ubat . dari dulu lagi macam tuu telan ubat terus bbbwwweeeeeeeekkk muntah .again again aku merapu elok nak cerita pasal mimpi habis simpang mana aku melencong ni .

dalam pukul 3 lah . aku tido . fuuhhhh waaa cakap sama lu bebeh nikmat poit tido katil empuk boleh jump jump dengan keadaan sekeliling yang cool jee tak panas . bermula lah al kisah mimpi bodoh aku di petang hari .......

aku pegi hospital ada check up (entah check apa aku tak tau) lepas tu paan pun ikut sebab dia kan ada penyakit demam bintik bintik tu so dia pun ada check up lah . klinik tuu buka pukul 3 sebab doktor semua tido -.- (aku tiba tiba confuse apahal pulak doktor tido dalam mimpi aku ni) semua pesakit yang datang terpaksa lah tunggu doktor bangun . lepas tu aku terjumpa partner aku hazim(bukan jiran aku) , eeee hensem nyah budak tuu . lepas tu aku masuk satu bilik teman akak tiri aku , tapi dia bisu . (confuse lagi sekali apahal pulak apak aku kawin dengan mak baru ) lepas tuu time aku tengah teman akak tu aku pun tetido dan mimpi (eyy deyy berapa banyak tido berapa banyak mimpi daaa)

-

-


-


-


-

mimpi part2 pulak . aku mimpi pasal aku paan dengan cousin aku ila . eyh hello ila , kau tengok sweet tak mak sedara kau ni siap mimpi mimpi lagi tau . ok tuu bukan mimpi , mehh ni acik nak cerita ni . aku mimpi paan dengan ila tengah main panjat panjat tembok . eeeee apa buruk sangat perangai panjat tembok ni terselak kain kau habis buat malu kaum jee . dah tuu aku pun terpaksa join panjat . aku ni kan gayat , dah tu tehegeh hegeh lah panjat . bawah tembok ni ada batu besar besar yang macam kat broga tuu . haaaa amik kau sekali jatuh besepai kepala otak aku -.- tengah sedap sedap feeling feeling mimpi bodoh aku ni ......

-

-

-

-

-

-

-

if i die young...bury me in satin.....
makk aii memekak betul phone nii 
aku angkat lahh , tapi mood tengah mamai campur sentap sebab ter iklan pulak mimpi aku
rupenyeeeee 
mak lang aku call tanya pasal paan -.-
puas lah control suara
kantoi , ni semua keje ila duk bisik bisik kata aku tido
apa kau ingat aku tak dengar ke tadi kau soh seh soh seh kat wawa kau kan 
*siap kau ila aku jentik melambung kau hahaha

pagi tadi aku mimpi bodoh jugak , aku mimpi pasal bandi . eyhh hye bandi , aku mimpi kau dohh . tengah feeling feeling mimpi konon kau kasi kad apa ntah kringggggg mesej masuk and it is from you bandi !!! eeeeee teanjat girgirl tau -.- apahal lah tiap kalli aku mimpi orang yang dalam mimpi tu mesti enter frame dalam kenyataan . venci tau !!! lagi satu , ingat tak entry yang aku kata aku tak minat shahiezy sam tu kan , malam tuu aku mimpi dia pulak kasi aku cokolet . eeeee geli girgirl tau -.-

aku tau mimpi ni hanya mainan tido . tapi aku lain , aku ni terlampau suka berfikir . fikir pasal orang tuu orang ni . sekali yang aku fikir tu masuk dalam mimpi . dah memang jadi kebiasaan . lagi lagi sekarang cuti kan , i miss my friend i miss blabla hahaha . ada sekali tuu mimpi pasal member aku . kalau rindu mama , mimpi mama pulak . heeeee tahap aku,  mimpi jee lah tak sampai tahap mengigau memalam buta bejalan tuu .

10 comments:

  1. hahahahhahaa..kantoii sudaaa hahahhaa
    memang kau tengah tidur pun kan hahaha

    ReplyDelete
  2. memang lah tidur tapi sebenarnya dah bangun just mamai mamai

    ReplyDelete
  3. hahahhaa still tido hahah
    btw jatuh saham ila dah kau pegi mimpi ila panjat pokok hahaha

    ReplyDelete
  4. fedulik apa aku saham kau -.-
    ni yg saham aku tido petang kau ingat tak jatuh menjunam ke ??

    ReplyDelete
  5. hahahhaha..tak baik tido petang hahahaha

    ReplyDelete
  6. fedulik hape aku -.-

    kau macam tak penah buat jeekkkkkk

    ReplyDelete
  7. hahahahhahaha..ceyt marah giler nampak hahaha

    ReplyDelete
  8. tak marah hangin jeeeerrrrkkkk

    ReplyDelete
  9. hahahahaha lek lek lek jangan hangin hangin

    ReplyDelete

i love you all !!!!