Sunday, November 13, 2011

we are malaysian dohh !


alololo cute kan haha sekarang malaysia dah demam Greyson Chance booo habis lah kau bieber jatuh saham nanti silap hari bulan selena gomez nikah dengan Greyson , menangis tak berlagu kau ni bieber ooooiiii

aku dah kenal Greyson lama dahh , aku panggil dia baby lagi ok *sila lah jealous . aku dengan dia sedara sebenarnya , well sedara lain kulit . maybe masa mak dia mengandungkan dia mak dia minum teh susu 2 tin sebab tu dia putih lagi dari aku heeee peace yoo :DD ok haha semstinya semua tu tipu je , aku tahu dia ni pun tahun lepas masa tu duk dengar along karaoke macam langsuir chores Waiting Outside The Line ------> i'm waiting ~ i'm waiting ~  *rasa nak lempang jee hahaha

I'm wondering why nowdays "indon movie" dah jadi macam goreng pisang panas kat TV . sorry lah kalau aku cakap ada pulak yang terasa , aku hanya cakap apa yang betul . balik sekolah pukul 2 bukak tv3 ok i guess you all know what type of movie was on the scene on that time . ok yang itu masih boleh dimaafkan tapi yang part kalau cuti semester pukul 3 macam tu lah kenapa mesti indon movie yang entah ke berapa kali diulang mesti ditayangkan . dah tu cerita merepek kura kura bercakap lah , ajaib itu ajaib ini , keris sakti blabla . aduh please lah hargai lah cerita malaysia , kalau kau repeat cerita Mr Mama atau Nora Elena banyak kali pun lagi ok dan dah memang confirm aku lah penonton setia . ni kes tadi aku nak tengok astro 104 dari pukul 1 sampai petang duk repeat nada cinta haih bosan lerrr . aku rasa tengok upin ipin lagi manfaat kot tak pun layan Boboiboy baru kembang sikit minda .

aku bukan nak mengutuk mana mana pihak , aku pengguna kan so aku ada hak nak komen apa yang tak betul *eyhh yeke aku pengguna ? nanti bukak buku teks form3 ok semua good :)

pssss to ALONG : weyy duit 20 hinggit atas meja angah aku punye ke ? * jimat kredit pakai teknologi jee bijak sungguh aku

2 comments:

  1. maklang asal mu deactivate fb..cmner mau contact gini haish

    ReplyDelete
  2. Fb bosan tak berkembang minda -.-

    ReplyDelete

i love you all !!!!