Monday, November 28, 2011

selamat pagi

hyeeeeeeee hello good morning , adoyaii aku ni tengah tunggu ustaz yang ajar ngaji . kata nak pergi pasar kejap jee ni lama pulak .

heeee nampak tak tuu header baru , hehehe 2 hari aku buat benda ni sebab nak download photoshop lagi adoyaii . dah tuu buat sekali tak jadi , buat lagi tak jadi jugak akhirnya jadi jugak syukur syukur . nampak simple well permulaan mana reti nak buat santik santik . errr kejap lagi sambung balik "mencantikkan" blog aku ni so biar meriah sikit .

btw , anyone please bagi cadangan nak update apa ni ? ohh man asal lah time aku free otak ni lambat sangat nak berkembang -.-

8 comments:

  1. boleh tahan la..

    haha~

    update pasal matlutfi

    -ah long-

    ReplyDelete
  2. matlutfi ? errr nak cakap saya ni gf die ke hehehe ok good mesti melodi terjah ani utk mendapat kepastian

    ReplyDelete
  3. nanti laahh aduiii
    kena carik point ngekk

    ReplyDelete

i love you all !!!!