Saturday, November 19, 2011

pujaan hati ku ~

jyeahh hello good morning :) assalamualaikum kawan kawan , ohhh please lah fani jangan nak mengada sangat lah plastik jee lebih kau fani oiii *ada aku kesah aku plastik ke kaca hahaha

aku rasa ada something wrong kot dengan deria mata dan pemikiran aku . ok tak payah cerita bengkok bengkok kita straight jee supaya semua tak pening .

aku nak tanya korang kat dunia ni sape hensem ?? aku kasi 2 minit fikir . . . pastikan jawapan anda tepat !






1 minit 
















2 minit 












ok dah cukup cukup , biar aku teka jawapan korang . salah satunya mesti apa itu k-pop nama dia orang maaf yee sorang pun aku tak kenal . dan aku pasti ramai cewek cewek diluar sana dan termasuk lah kawan kawan aku , ada tu sampai sanggup beli majalah cari punya cari gambar yang encem encem tampal dalam bilik kalau boleh dalam toilet pun nak letak kan . kalau tempatan pulak mesti korang pilih aron aziz kan alaa bapak aku aziz jugak korang tak minat ke ?? then ada lah lagi shahizey sama eyh betul ke aku eja ok tak pedulik sebab aku tak minat dia pun -.-

i'm sure yang semua orang terutamanya perempuan akan meminati lelaki yang encem , muka putih melepak , body pulak tak boleh gemuk nak yang ala ala tiang TNB gituh lepas tuu kulit kena clean and very the clear pastikan tiada jerawat . errr apa lagi eyh ?? agak agak tak cukup senarai aku boleh lah tambah sendiri  nak padam pakai liquid pun ok lah tu pun kalau dapat hahaha

bagi aku lahh , baru sekarang aku perasan . ciri ciri lelaki hensem dimata aku : (panjang ni so kena buat senarai) 

~muka yang banyak jerawat itu lagi hensem alololo comelnya jerawat awak hehe suka suka 
~body kene ala ala biggest loser sikit tapi ala tak mau lah yang berat melampau , tembam tembam sikit lepas tu fuuhhh muscle ketul ketul nyah nanti senang kalau aku pengsan mampu lah dia nak angkat aku yang berat 50++ 
~putih ke hitam manis ke tak kisah sebab aku pun bukan lah putih melepak 
~lebih tinggi dari aku kalau tinggi seinci dari aku pun masih diterima
~lelaki yang memegang prinsip "family come first" maksud aku lelaki yang sayang family dia lebih dari aku lah . ceeehh berangan pulak kau fani ,  ala pagi pagi ahad apa salahnya kan
~lelaki yang pembersih and very the caring heeeeeeeeeeee i like 

eyhh korang mesti pernah tengok cerita kelassss kau fani eyh no no silap kelasss kau maria . fuhh fokus kepada fir afandi bapak lah weyy hensem poit . tak percaya pegi lah search kat google .  muka walaupun ada jerawat tapi comel heeeeeeee peace yo :DD 

kalau kat sekolah tuu hehe ni memang hobi aku dengan balqis lah . asal nampak senior yang muka berjerawat then mula lah kata eeeeeeee hensem nya , tapi tak berani lah nak cakap depan depan . bukan suka pun kat orang tuu just tersentap sikit sebab tengok jerawat dia hahaha . tapi dah sangkut dengan sorang jee lah hehe jerawat hang pulak fuuuhhhh susah mahu dibilang mas ~ 

hehehe gurau jee jangan marah yee awak dan awak awak semua , sajee jee buat terjah pagi pagi ni .

10 comments:

  1. wah wah wah kamu...

    suka yg berjerawat eh? haha. lawak doe...ala, jerwat pemanis gitu kan...rasa diorang mcm matured kot ada jerwat pemanis. jerawat batu amacam, mahu kah???

    adik-adik, marilah kita belajar dulu ye..SPM 2013!!

    amboi2!!

    -ah long-

    ReplyDelete
  2. HAHA lol ingat aku tak belajar ke haih . .

    cubik sikit jerit serupo ponden

    ReplyDelete
  3. hahahaha ah long nie ah kak dah sampai hehehe :D

    ReplyDelete
  4. lol aku ni haa alang semua kawasan sewaktu denganya

    ReplyDelete
  5. haahhahaha hamboii lebih lah nie haha

    ReplyDelete
  6. weyy budak phone kau asal off aku nak ajak keluar minggu lepas terus cancel tau tak

    ReplyDelete
  7. hp ku macam siak tuh yang bingaii uh..papew kau text temus lah

    ReplyDelete
  8. adoii eden pun x ingat no die...hang halo die kat fb lah

    ReplyDelete

i love you all !!!!