Wednesday, February 22, 2012

feeling feeling jiwang

awwww gilossss geletiks tajuk kau fani....hokay dah cakap sikit je , jap kang aku nak sambung study esok ada lagi last paper akaun dengan ekonomi....menci hokay , baru dah niat nak on fb dengan blog lepas habis exam tapi alahaiiii tercapai pulak laptop ni...


aku rasa dah dua minggu aqis pindah....eyh yekew 2 minggu ?? entah aku ingat ingat tarikh ni fail sikit.... dulu lepas jee dapat result pmr memang dah pasang niat nak pindah kgv...3 orang actually , aku aqis dengan zaty...aqis dengan zaty dah dpt tawaran kgv tapi ada masalah sikit so aqis sorang je pegi dulu....first day without her , bila aku masuk je kelas pagi tu yusri dah tegur "sian kau , magnet kau dah pindah '' alahaiiii ni nak nangis ni hahha...dua tahun aku dengan dia , ada buruk ada baik....itu normal kan , aku pun bukan baik sangat...kau tak tau mulut aku kalau marah main tembak jeee paaang paaaang nasib lah kalau terasa...sejak dia tak de rasa macam lain sikit...hah dia dah start dah feeling2 jiwang...bukan kata aqis sorang kawan aku kat stad tu,semua kawan aku....semua aku sayang , jangan risau tak de yang aku benci...tadi wall dengan aqis kat fb , hah kau merebes air mata aku T___________T selalu kalau jumpa dia jeee pot pet pot pet ngadu tu ini , gelak tak hengat...so to my magnet :)) good luck , you deserve a better school friend ....


ni lagi sorang budak baru di kgv....eyh macam dah lama jeee tak jumpa kau kan minah kepochi ??? ok set date jumpa ,  kau bayar aku makan je hokay :) sibuk heboh kat fb tak nak kgv tak nak kgv , aku rasa nak lempang lempang jee kau tau hahaha....kau kena terima , rezeki kau ila...bukan semua yang mohon dapat...mrsm dengan sbp tuuu lain cerita lah , kau pun bangun pagi pun malas kan , so duduk jeee lah rumah boleh lah tolong mak kau lipat kain ke hape hahaha.....eyh marah ke ??? alah macam tak biasa pulak kena perli dengan aku kan...to my dearest cousin...eyh cousin ke ?? hokay lah tukar , kepada anak buah tercinta awwww geli mak nyahhh....good , ni aku nak puji kau sikit...sikit je lah...you have made a right decision , mak mana yang tak nak tengok anak dia berjaya....kau kan kalau kau tak  pindah kgv hari tu memang aku sound kau habis habis....so ila sebagai penutup bicara , jangan lupa kirim salam lah kat mana mana yang hensem hensem tu hahhaa alahaiiiii ...

sejujurnya aku memang nak masuk kgv , bukan kgv actually....maksud aku sekolah yang jauh lebih baik...lagi bagus kalau dapat mrsm atau sbp....teringin jugak nak masuk asrama....aku tengok angah masa masuk mrsm dulu , macam dah tak reti nak balik rumah seboleh bolehnya nak duduk jugak mrsm tuuu walaupun cuti tak reti nak balik...aku boleh je buat macam ayah aqis pung pang jumpa pengetua gaduh gaduh sebab nak suruh dia sain surat sokongan....kau kena faham pengetua aku garang , kedekut tak nak kasi orang pindah sekolah....tapi bila aku fikir balik , kalau aku dapat pindah....kesian mama nak kena hantar jemput tiap tiap hari....lagipun aku perasan yang mama pun macam nak tak nak je kasi aku masuk situ....so untuk puas kan hati semua orang , duduk je lah sekolah sebelah rumah ni hahaha...

hah dah cukup 

dah masuk maghrib pun 

tak reti nak tutup laptop ke ???

^_________________^

3 comments:

  1. eyyy masuklah kgv please..i cannot stand alone there..please

    ReplyDelete
  2. susah babe , kau kena faham . seriously memang aku nak sangat pindah sana

    ReplyDelete

i love you all !!!!