Wednesday, February 15, 2012

bawak mengucap fani !

fuhhh hokay jantung aku dah dup dap excited gilossss sebab laptop dah totally awsome meyh...huwahahha gilossss best nii lajuuuu jeee sironok betul...rasa macam pakai laptop baru jee padahal maintain laptop lamooo sobsob T_______T

kan aku dah kata jumaat minggu lepas laptop aku buat hal...see now dah elok lah dia hehehe mak jemah suka mak jemah suka...bila rosak kan mula lah niat dihati rasa rasa macam nak mintak ayah laptop baru....petang ahad tolong ayah sapu taman dia...cewahhh eyh kata nak bodek laptop baru harus lah buat baik hokay...

aku : yahh laptop rosak

ayah : *buat tak dengar tapi macam memang tak dengar

aku : yaahhh nanti belikan laptop baru yeh , yg lama rosak...beli paling murah pun hokay

ayah : along punya kan ada.....*lepas tu terus senyap

huwaaaa dalam hati dah tersirat sirat hati waa ni tau tak....kecewa mewa haku...cannot go weyh hidup tak de laptop ni....dengan blog ni hah , aku rasa seronok bila menulis cerita itu ini lantak lah orang tak nak baca pun fedulik hape mak jemah....lepas tu hari isnin petang tu mama kata kawan mama dah amik laptop untuk betul kan...fuhhhh dah rasa lega dah jiwa raga ku huwahaha...isnin amik rabu dah siap....yeah great kejap jee kan....

mama hantar kat kedai melayu...murah gilossss...siap semua , tukar hard disk lepas tu cleaning sevice dia 80 hinggit jee pun....kau pegi suruh kedai cina mampuih cleaning service 120 hinggit menangis weyhh hulur duit bayor...semua nya 570 hinggit...ok lah not bad , kalau hantar kedai cina pun kurang kurang 700...berbaloi kan dari beli baru kahkah....padahal hati dah kecewa gilosss tak dapat feeling feeling laptop baru...

aku pakai laptop cikai jee...kau tau laptop aku webcam pun tak de hahah gilosss kesian kau nyahh...eyh 6 tahun hokay tahan lagi tak payah nak membazir...tak payah lah nak kerek sangat tiap tahun tukar laptop hadoyaiii...

hahhh gambar lawatan hari tu pun tak masuk lagi....nanti lah yeh tunggu aku free...minggu depan exam satu hapak tak baca lagi....esok sah sah lah aku balik pukul 5...jumaat pulak tusyen pung pang itu ini....huuyaiii busy kau mak jemah !

hah dah dah lerr tuu , bawak bawak mengucap....piii mandi anak dara ! maghrib ni...btw , senior aku meninggal pagi tadi sebab cancer...semoga roh nya dicucuri rahmat al-fatihah ........

2 comments:

  1. Cleaning service tu dea buat apa ?

    ReplyDelete
  2. bukak smua lah kasi cuci habis, memang dalam tu dia cuci macam jadi laptop baru

    ReplyDelete

i love you all !!!!