Saturday, April 9, 2011

permintaan aku dimakbulkan

Assalamualaikum ,

waaaaa penat lahh weyhhh
aku baru balik dari rombongan kak limah pegi melaka
haha actually tu rombongan budak2 darjah 6
diaorang pegi untuk cari maklumat untuk folio sivik
aku ni kira macam cikgu practikal menyemak HAHA :DD
ok aku membebel banyak banyak pon buang masa jee kan
so better aku tunjuk gambar



haaaa nampak tak tuuu
budak budak tuu semua sibuk cari maklumat folio diorang
eyy seriously aku bangga gila dengan budak2 nii
even diaorang still sekolah rendah tapi diaorang bersemangat sangat cari maklumat tuu semua
bagus yee anak anak keep it up
nanti akak belanja ice kosong hoho

adik ku si paan yang ngade2



eyh korang semua tengok tuuuuu
ramai tak ?
ramai kan
cuba teka berapa bas ?
HAHA teeetttt suruh teka pon lambat
6 bas yeeee *OMG
paling best time lunch
masuk jee food court penuh dengan budak kecik ber-uniform sekolah
aduh sumpah kelakar tengok budak budak niii
teringat zaman aku jadi  budak nerd dulu
pegi mana mana jee nak dengan kawan HAHA alolo
macam2 perangai aku jumpe tadi
yang hare kecoh memekak semua ada
nak buat macam mana kan , kata budak budak



mama mama say cheese :D

ok gemuk senyum :)







ok zoom kat pengawas yang berbaju biru ttuuuu
comel kan awww <3
seriously comel sangat eee nak jeee amik jadi adik ipar aku HAHA *pssss paan aku nak dia jadi awek kau tau tau
eeee geram i nyahhh LOL
nasib baik sempat snap pic dengan budak comel ni


ok enough ! lupakan pasal cerita rombongan kak limah tuu
ni aku nak cite pasal semalam
memang seremban ni kecik betul lah
semalam pegi shopping kat giant singgah kat food court jap
then aku perasan sorang aunty ni *aikk macam kenal
eyhh no no maybe salah orang kot
lepas tuu aku tengah cari meja kosong ternampak seorang makhluk tuhan yang bernama MR PDF
OMG ! aku dah terkejut beruk kat situ *muka dah merah hasil tepekkan blusher hehe
owh memang itu dia
seriously happy sebab dapat TERjumpe kau . last kita jumpe masa open house cousin aku taun lepas
tadi yeeaaa dia tegor
dia pon perasan aku jugak wow -.-
aduh aku dah cover cover muka pon kau nampak jugak hish menyibuk tau
ok lah kita kawan balik :)
hello friend hehe

6 comments:

  1. nak tangkap gambar dengan budak comel jew..
    hampeh...
    sian kanak-kanak yang tak comel diabaikan..
    dasar betul ang ..

    ReplyDelete

i love you all !!!!