Monday, November 22, 2010

im wondering !

aqif hilmi 
HAHA again and again post about "lelaki"
aku punye suke lahh 
aku punye blogg kan
kalau tak suka tak payah bacaaa huh -,-
siapa dia ??
kawan aku LOL
perangai dia lately memangg lah teramat palingg sombongg pluss dah pandai menipu aku
since aku start final exam hari tu dia ignored aku 
aku pon macam huh -.- apahal budak nie aku ade buat salah kat die ke ?
i guess NO 
seriouslyy die teramat lah baikk bagi aku 
if aku ade problem forsure die tolonggg 
once aku sedihh he will come ala ala macam cerite cinderella bhaha [ntahh pape tahh ]
palingg baikk bila kau topup kan aku ! 
grrrr palingg lah baikk kauu 
nanti lahh eyhh aku kaya aku bayar hutangg kauu XP
tadi aku telahh memberanikan diri nakk tanya sendiri kat die asal diee asyikk avoid dari aku 
huh -.- gagal !
again and again respon die memang nakk melarikan diri dari aku 
so aku pon just sayy kat diee daaaa 
dahh lah , tu lah palinggg last aku contact kauu 
aku thinkk positive lah eyhh 
maybee die busy studyy 
dahh ade girlfriendd 
if dah ade gf , maybee gf die takk kasi contact perempuan lain kan kan 
okk thenn bubyee for youu 
one thing aku nakk bagitau kau 
tu pon kalau kau baca blogg aku lah kann kan 
aku hope one dayy kau explain kat aku kenape kauu avoid dari aku ~ 
video 
 *thiss video for you !

2 comments:

i love you all !!!!