Friday, June 29, 2012

my day :)


-this happend on last wednesday , sangat teruja terkinja kinja terngada ngada semua lah aahaaaaaa  tu hover

-berketurunan k benda ni , dari along sampai lah aku . zaman paan aku tak tau lah acano sebab diorang tak ada pmr . ye sangat tak adik tak adil tak tak dan tak adil 


sangat nervous k sangat sangat dan sangat , masa dalam auditorium ni dah lah sejuk dengan gemehentar nya terus tangan lagi sejuk macam ais 

sangat bosan k dalam tu , kalau lah aku ada wifi ke hape dalam tu dah lama aku main tweet k , sangat sakit  hati tengok budak sebelah main galaxy note main fb blabla , haku campak note kau kang nyampah k nyampah 


see my mama ahaaaaa cik siah haaaaaaaaa k nak mampus kena sepak , k ampun yaa embak :)

kemain k mama , tudung baru , eyh ofcourse lah anak dara dia yg erm comel lah jugak ni nak hamik anugerah kan kan . harus lah dress up very the boom gituh 

ni nasib kena pakai baju sekolah , ikut kan hati nak sarung kebaya baru lagi vas kebaboooom kan 


siapa lagi comel ? aku ke ayah ... hmm kita lagi comel . ayah comel sangat haaha 

eyh baru perasan aku shembam macam ayah , well anak ayah kan kan 

time ni gaduh gaduh dengan mama sebab mama tak focus , dah nampak muka ai gelap gelita 

dah lah yeh , bai assalamualaikum :) 

siapa nak makan kambing sila lah datang kampung ai esok ...


2 comments:

  1. hahaha LOLL pakai kebaye kak!
    buang tabiat er haha

    ReplyDelete
  2. hahaha saja nak bajet diva divana

    ReplyDelete

i love you all !!!!